Az egészség alapja a megfelelő életmód, a megfelelő táplálkozás. Egészségünk megőrzése érdekében, a már kialakult betegségek kezelésében nélkülözhetetlen, hogy egyénre szabott, megfelelő étrendet kövessünk, olyat, ami hosszú távon is élhető, tartható. Ebben kínálunk most segítséget önöknek dietetikus kolléganőnkkel.

Az első találkozás egy konzultáció, állapotfelmérés, melynek során egyeztetik a célokat, lehetőségeket és tervet készítenek a közös munkára. Betegség esetén célszerű, ha ezt a konzultációt összekötjük egy orvosi vizittel, így még komplexebben tudjuk kezelni a beteget. Kérjük, hogy erre a konzultációra minden korábbi leletét, laboreredményét hozza magával! Nagy segítség, ha egy étkezési naplót is hoz, melyben néhány napon keresztül vezeti, hogy mikor, mit és mennyit eszik.

Ezek után dietetikusunk személyre szabott tanácsadást tart, ahol a beteggel közösen felépítik a követendő táplálkozási szokásokat, a felmerülő kérdések megválaszolásra kerülnek.

A betegségtől, céltól függően javasolt bizonyos időközönként (6-8 hetente, vagy 3 havonta) kontrollra jönni, hogy az esetlegesen felmerült kérdéseket át tudják beszélni, a hibákat korrigálni tudják és új lendületet kapjon az életmód felépítése. Ez egy hosszú és nehéz folyamat, de mindenképpen megéri a befektetett energiát!

Bevezető akciónk:

A tanácsadást megelőző állapotfelmérés nagyjából 20-30 percet vesz igénybe, ingyenes, és nem jár kötelezettséggel.

Az első tanácsadás díja 25.000 Forint.

A kontroll vizit díja 17.000 Forint

 

Lépjen velünk kapcsolatba online felületünkön és munkatársunk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.”

Dietetikusunk bemutatkozása:

Nádor Nikolett vagyok, dietetikus és táplálkozástudományi szakember. 2019-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, azóta pedig az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben dolgozom.

Szenvedélyem a táplálkozás és az egészséges életmód, ezért örömmel segítem az embereket a táplálkozással kapcsolatos céljaik elérésében. A tanácsadásaim során nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy az embert mint „egész”-t nézzem, hiszen az egészség bőven túlmutat a táplálkozáson, számos egyéb tényező van, ami befolyásolja az aktuális állapotunkat, így az étrendi tanácsokat csakis ezek függvényében fogalmazom meg.

Dietetikusként az elveim közé tartozik, hogy nincs egy olyan egyetemes megoldás, ami mindenki számára egyformán működik és mindenkire ráhúzható. Mindenkinél figyelembe veszem az egyéni adottságokat, körülményeket, célokat és a páciensekkel együtt keressük az egészséghez vezető saját útjukat, mely élvezetes formában hosszú távon fenntartható.

Kedvelt területeim:

  • Testtömeg csökkentés („fogyókúra”)
  • Egészséges táplálkozás (prevenció)
  • Inzulinrezisztencia, PCOS
  • Cukorbetegség
  • Bélrendszeri gyulladások, puffadás (alacsony FODMAP diéta)
  • Kontaminált vékonybél szindróma (SIBO)

 

Keressen bizalommal, ha bármilyen kérdése van vagy segítségre van szüksége az egészséges életmód felé vezető úton.